top of page

Sssst... Pas Gescheeje

Pas Gescheeje.jpg

Sssst... Pas Gescheeje:

is het verhaal van Lia en Leo Knuvers die, na een droomhuwelijk van 21 jaar, in volstrekte harmonie hebben besloten te gaan scheiden. Er is geen ander in het spel, geen ruzie, geen haat, niets.
De koek is gewoon op. Ze zijn klaar voor een nieuw leven, los van elkaar. Maar familie, vrienden, kennissen en collega’s denken hier totaal anders over. Het nieuws slaat in als een bom want de scheiding van Lia en Leo heeft een grote impact op hun eigen levens. Hoe moet het nu met de verjaardagen, de kerstdagen, shoppen, sporten, de gezamenlijke vakanties? Relatietherapeuten, gebedsgenezers, huwelijksfluisteraars, tv-programma’s, alles en iedereen wordt van stal gehaald om het ideale echtpaar weer bij elkaar te brengen. Maar zorgen juist zij er niet voor dat deze liefdevolle breuk alsnog ontaardt in een vechtscheiding? En welke kwalijke rol spelen hun nieuwe, eigenaardige, vrienden hierin? Was het trouwens van Lia en Leo wel een goed idee om in hetzelfde huis te blijven wonen?


Met Joyce Hulshoff, Bas van Noort, Nancy Gerrits, Richard Damen, Ingrid den Teuling, Erik Kroon, Chantal Falck en Sjaak Verwijmeren.


Script en regie: Ruud van de Laar

Deze voorstelling terugkijken?

Pas Gescheeje.jpg
bottom of page