top of page
  • info259175

VAN BOVE NAOR BENEEJE

Bertie en Nellie Beks hebben op doktersadvies hun Bossche kroeg verkocht en het bruisende stadsleven verruild voor de rust en stilte van Bokhoven. Maar “Het Grote Genieten” maakt al gauw plaats voor heimwee naar de hectiek en gezelligheid van de Bossche binnenstad.

Dan verschijnt Yvette Eekels ten tonele. Zij probeert de Familie Beks te betrekken in het Bokhovense sociale leven. Tot grote ergernis van Nellie lijkt Yvette steeds meer grip te krijgen op Bert. Ze ziet hem met de dag veranderen. Hierdoor komt hun 25 jarig huwelijk zwaar onder vuur te liggen. Samen met haar personal-assistent Antoine Persoons start Nellie een tegenoffensief. In dit op en top Bossche blijspel leiden misverstanden, heimwee, chauvinisme en jaloezie al snel weer tot komische en hilarische situaties zoals u die van de Bossche Komeedie gewend bent en zal de lach wederom de boventoon voeren.

Met: Bas van Noort, Ingrid den Teuling, Nancy Gerrits, Erik Kroon, Daan Gielen, Chantal Falck, Huipie Vugts en John Piels.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Top avond gehad!

Al jaren gaan mijn moeder en haar partner naar jullie voorstellingen. Vanwege slechte gezondheid kregen mijn ik de kaartjes voor de première. Dan is alles een verrassing.. wat een geweldige klucht, en

bottom of page