top of page
  • info259175

"SLAOPE & SCHRANSE"

Na 45 jaar op de Bossche Markt te hebben gestaan is Bettie Beekwilder onlangs, samen met haar vrijgezelle dochter Bea, een Bed & Breakfast begonnen aan de Koningsweg.

Ze verheugen zich op het komend Pinksterweekend waarin alle bedden beslapen worden door van oorsprong echte Bosschenaren. Dat die niet allemaal uit hetzelfde Bossche hout gesneden zijn daar komen ze spoedig achter. Binnen no time is er meer Jazz te horen in Huize Beekwilder dan in de binnenstad en heeft vooral Bettie haar handen vol om de gezelligheid en de lieve vrede te bewaren.

Opnieuw is auteur Ruud van de Laar de uitdaging aangegaan om een op en top Bosch’ blijspel te schrijven. Hiermee hoopt de Bossche Komeedie u wederom te kunnen laten genieten van een onbekommerd avondje uit; vol Bossche humor, komische verwikkelingen en herkenbare, hilarische Bossche situaties. Naast de bekende en gelouterde spelers als; Mien Brohm, Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Erik Kroon, Nettie Dielissen en Daan Gielen zullen ook nieuwe aanstormende talenten het strijdtoneel van de lach en de traan betreden. Regie: Ruud van de Laar

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page